Tensió, humor, crítica social...

#Sinopsi – El candidat a l’alcaldia d’una gran ciutat passa la campanya electoral vivint al magatzem abandonat del seu sogre. Pocs dies abans de les eleccions hi arriba el seu cunyat, molt més jove que ell, periodista a l’atur que també pretén instal·lar-s’hi. Les incompatibilitats personals i ideològiques fan impossible una convivència que, a més, es tenyeix de colors transcendentals per al futur de la ciutat. Sirtuacions rocambolesques, secrets inconfessables i diàlegs afilats per furgar en la imprevisible cara B de la política 

“El magatzem” furga en la cara “B” dels polítics i en la integritat dels periodistes. El món ocult que es pot amagar darrere el rostre amable d’un gran candidatabans d’unes eleccions enfrontat a les conseqüències d’una bomba informativa. Un duel de conviccions oposades, de maneres d’entendre el mon i la política.

Trenta-cinc anys, llicenciat en periodisme freelance, però sense feina. Fins ara sobrevivia amb petites feines puntuals que han anat escassejant fins a fer-se fonedisses. Acaba de trencar amb la seva parella, el Diwan, i no té fills. Es defineix a sí mateix com persona compromesa, activista d’esquerres i defensor d’un periodisme crític i deslligat del poder.

És el candidat a l’alcaldia de la ciutat per part del Partit Demòcrata Lliberal (PDL), i segons les enquestes, ho té tot de cara per guanyar les eleccions amb majoria absoluta. No té cap problema a identificar-se com a punta de llança de la dreta conservadora, i fa bandera de la seva política lliberal sense escrúpols. Té quaranta-cinc anys, és casat amb Àngels Figueras i de moment no han tingut cap fill.

DESCARREGUEU EL DOSSIER DE L’ESPECTACLE

PROPERES REPRESENTACIONS

22/09/2024 – MONTMAJOR – Diumenge 18:00 – Local del Comú

20/10/2024 – ARDÈVOL – Diumenge 18:00 – Centre Cultural