Núria Juberó

 Directora artística

Jordi
Santasusagna

Escriptor i guionista

Núria Juberó i Jordi Santasusagna

Escriptor i guionista

L’experiència, la professionalitat i el coneixement de les dues persones que seran capaces d’imaginar, crear el relat i materialitzar l’experiència sota un encàrrec concret.

Núria Juberó

 Directora artística

L’art de convertir una història en una experiència.

La Núria i el teatre viuen junts des de fa molts anys. Vinculada directament des de petita amb el teatre de la Coromina, hi aprèn tots els processos de qualsevol producció teatral abans de debutar-hi com a actriu als 13 anys, amb la companyia “La cua del gat”. Més endavant entra a formar part de la companyia “el Traspunt”, de Cardona, on a més d’actuar, s’hi estrena com a directora i guionista. A més, ha impartit cursos d’interpretació teatral per a joves. Al 2014, ja a UDURAE, és l’encarregada de donar forma als guions, i convertir-los en el producte final.

nuria
jordi
Jordi Santasusagna
Escriptor i guionista
La diferència entre explicar i viure

El Jordi no descobreix el teatre fins als 16 anys, a l’escola. Degut a la falta d’actors masculins, entra la companyia el Traspunt de Cardona. Pocs anys després hi dirigirà la primera obra i més endavant hi representarà els seus propis guions, alternant-ne amb la companyia “La cua del gat” de la Coromina. En total, més d’una vintena de textos teatrals, entre els que destaquen comèdies i recreacions històriques. Al 2011 publica la primera novel·la, “L’infern d’Alabastre”, a la que seguiran “L’Aleman” (2013), “La lluna de Praga” (2014), “Bandera negra” (2014) i “Porcs” (2021, Premi memorial Agustí Vehí de novel·la negra). Al juny de 2023, guanya el Premi Jaume Vidal i Alcover de teatre, amb l’obra “El magatzem”.

Premis i reconeixements

V Premis Eloi de Navel 2017      Associació d’empresaris de Cardona

Premi a la innovació i creixement

Guardons de Turisme de Catalunya 2019     Generalitat de Catalunya (Dep. Empresa i ACT)

Finalistes en categoria d’innovació en accions promocionals i comercialització, amb el producte “Llampdesal