Què fem Guions per visites turístiques teatralitzades

GeoTok. La vuitena meravella

Desvalls, l’heroi de la resistènciaProjecte AlquimiaEl Ramon i el Màgic de la SalLa casaca del capità La veritable història de la Torre de la Minyona

Què fem Guions per visites turístiques teatralitzades
La veritable història de la Torre de la Minyona
Desvalls, l’heroi de la resistènciaProjecte AlquimiaEl Ramon i el Màgic de la SalLa casaca del capità

GeoTok:

Vuitena Meravella


Fitxa tècnica

Nom

GeoToc: Viutena meravella

Tipologia

Visita turística teatralitzada

Localització

Muntanya de Sal de Cardona

Any

2023

Client

Fundació Cardona Històrica

Repte

La Muntanya de Sal de Cardona comptava, des de 2014, amb una visita teatralitzada que en aquell moment va suposar un gran salt qualitatiu per al turisme familiar. Nou anys després, sorgeix la necessitat de crear un producte nou que la substitueixi, que atregui  de nou al públic que ja ha vingut i, de passada, que solucioni les mancances detectades al llarg dels anys, com el fet de tractar-se d’un producte excessivament infantil. El repte, doncs, era crear una visita transversal (per a totes les edats), moderna i dinàmica.

Solució

Si hi ha alguna cosa que està marcant la vida dels infants i joves d’avui en dia és la tecnologia. Internet, xarxes socials, videojocs… Ens plantegem entrar en aquest món, incorporar elements tecnològics i aprofitar l’espectacle per acabat fet una reflexió sobre la importància que hi estem donant. Per això ens inventem els GeoTeam, un grup de geòlegs TikTokers que s’han proposat participar al repte mundial #EightWonder, per buscar la vuitena meravella del món, i la seva aposta és la Muntanya de Sal de Cardona. Un membre de l’equip, l’Àgata, la Morgan, l’Ònix o el Jasper (nicknames basats en noms de minerals), es cola a la visita per entrar dins del diapir amb l’objectiu de portar-hi a terme el Final Event del repte, però les coses es torcen només entrar. El nostre tiktoker ve acompanyat d’un assistent virtual d’última generació, el 1000iU (Míliu), que participa activament en la missió, però que no sempre ho fa de la manera esperada.

geo23
geo2
geo10
geo33
geo36

Anterior
Següent

“No hi ha cobertura, aquí dins?”